top of page

Minden ma megtett lépésed
a holnapot alakítja.

Flavon-kaland

13 termék   : :   13 út az egészséghez

Flavon! Mi más? :)

Mindannyian vágyunk egy tartalmas, hosszú és egészséges életre! Vannak, akik azt gondolják, hogy életük tartalmát ugyan tudják alakítani, de hosszára és egészségére nincs kihatásuk. Egyre többen rájövünk azonban, hogy tudatosan tervezhetjük EGÉSZségünket is, akár megnövelve életünk hosszát és minőségét. Érezd magad velünk otthon és biztonságban ebben a világban :)

: :

A természet helyes egyensúlya minden nap egyszerűen nyújt hatékony támogatást szervezetünknek. Biztonságban tudhatjuk szeretteinket.

A flavon eszközzé válhat számunkra egy egyre jobb élet eléréséhez.

element5-digital-acrBf9BlfvE-unsplash_edited.jpg
IMG_20181128_225040_501.jpg
x_flavonlife43.JPG

Természet

A természet bölcs és egyensúlyra törekszik. Ez az egyensúly a forrása testi-lelki EGÉSZségünknek és alapja immunrendszerünk helyes működésének. A flavon magába sűríti a természet bölcs erejét. 

: :

Egymást kiegészítő és optimalizáló összetétel teszi lehetővé a többezernyi növényi hatóanyag jó felszívódását.

Egyszerűen

Világunk mélyen rejtett összefüggések rendszerén keresztül működik, melyet a tudomány kutat. Erre építve a flavon minden nap egyszerű megehető valóságként nyújtja a természet építő és helyreállító erejét.

: :

Egy kiskanálnyi finom flavon tartalmazza a benne lévő növények teljes hatóanyagtartalmát.

Biztonságban

Nem mindegy mi kerül az asztalunkra, hogy valami mesterségesen előállított vagy természetes. Védjük természetes környezetünket és éljünk a flavon biztonságos erejével minden élethelyzetben, minden életkorban.

: :

Garantált minőség felső fokon:

nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat.

Mi köze egy ókori istenségnek az egészségünkhöz?

Tudtad, hogy a bolygónkon 🌎 élő szervezetek, így a mi testünk is méri az idő múlását? Itt jön közbe Kronosz, az ókor hatalmas istensége és az idő...

 

Amit fontos megértenünk: az évek múlásával (és a sokszor éjszakát a nappallal összekeverő ☀️🌃 zilált életmódunkkal) testünk egyre nehezebben tudja tartani a ritmust, és minél jobban szétesnek belső óránk ⏱ darabjai, annál nagyobb az időskori és az ún. civilizációs megbetegedések kockázata.

 

Kövesd a flavonlife oldalt és olvasd el bejegyzései között az alvással, cirkadián ritmussal kapcsolatos jelenlegi és leendő bejegyzéseket 😍Élj tudatosan, ne hagyd, hogy az idő kifogjon rajtad. Tájékozódj a Flavon Moon termékről.

Egyéni beszélgetésért keress bátran a Kapcsolatban található elérhetőségeken! Vagy a kötetlenebb, kevésbé személyre szabott tájékozódást szereted? Jelentkezz az otthonról nézhető videósorozatunkra!

Görgess tovább

és megtalálod

a sorozat részleteit!

Rendezvények : : tájékozódj otthonodból

A magad által meghatározott időszakban van lehetőséged videókról is tájékozódni a flavon készítményeiről.

Tavaszi séták, nyári utazások, őszi túrák, téli sportok és mindenfélre természeti kihívás? Nem akarsz lebetegedni? Van eszköz, hogy minden napot élvezni tudj!

Az egészséges életért elvégzendő mindennapos megoldandó feladataink végre egyszerűen megvalósíthatóvá válnak, ha tudjuk, mire figyeljünk! Lépésenként egyre közelebb jutunk a stabil immunrendszer felépítéséhez! Tudatosan tehetünk egy jobb jövőért! 

A részvétel díjtalan!  

 

Termékpaletta

A részletes leírásért és az összetevők felsorolásáért kattints a névre

10_edited.jpg

Flavon Peak Fruit, a 2.0-ás termékcsalád első tagja. Az egészséges életmódot támogató berobbanó siker 2017-től.  

01.JPG

Új lendületet kaptunk a Flavon Peak Boost-tal - turbó fokozatra kapcsolt az egészséget támogató élénkítés. 

12.JPG

Zöldség az életért! Nem mindennapi összetétellel a mindennapjaidért! Kerülj összehangba testeddel!

16.JPG

Egy stabil immunrendszer fontosabb mint valaha. A jó egészség megőrzéséhez elengedhetetlen "test-őr" vegyületek vigyáznak rád és családodra a Flavon Immune segítségével.

11.JPG

A jövő terméke a ma ifjúsága számára és persze az örökifjúnak maradni vágyóknak :) Természet adta erős védelem. A jövőt célozzuk.

03.JPG

Egyre többen tudják, de még sokan nem váltják gyakorlattá, hogy zöldségből többet ajánlott fogyasztani, mint a gyümölcsökből. Mindezt élvezetessé tehetjük a Flavon Green Plus-szal!

15.JPG

Jó hír: nem kell a szerencsében bíznod - tervezheted egészségedet!
A Flavon Joy az egyik legtudatosabb választás minden korosztály számára.

Képkivágás_edited.jpg

Terveid vannak. A mindennapok rohanásában helytállsz. Tudod, mit akarsz elérni és azt is, hogyan.
A Flavon Max pedig megtámogat mindebben!

06.JPG

Noha minden évszakban kapható zöldség és gyümölcs, mégis vitaminhiányos időket élünk. Védd velünk te is gyermekeid egészségét a természetesen működő Flavon Kids-zel.

08.JPG
02.JPG
moon.whitebckgr.jpg
Home: Classes

Enyhén lúgosodni vágysz a savas környezetben? Nézd meg, mi mindent tartalmaz a Flavon Green! Napi 6 gr sűrítmény biztosítja egy kiló zöldség többezernyi hasznos hatóanyagát, mindezt ahogy a természet ajándékozza!

Szeretnénk, ha szeretteink minél tovább velünk lehetnének. Használjuk ki a Flavon Protect egészséget védő hatását minden életkorban. Éljünk sokáig, öregedjünk egészségben.

Te is aludhatnál jobban? Szokásaid megváltoztatása mellett biztosan jól jön a Flavon Moon, amivel pótolhatod azokat az anyagokat, melyek immunrendszered nappali működéséhez szükségesek, és amik a helytelen alvási szokások mellett nem termelődnek meg.

14.JPG

Már nagyon vártad az egészséges, egyensúlyt támogató proteinforrást? Rohanó életünk megtámogatója a Flavon Complex Pack.

07.JPG

Időszakos termék!

Télen jobban figyelünk egészségünkre. A higiénia és a remény :) mellett kiemelten fontosak egyes növényi hatóanyagok a járványok elkerüléséhez! Ha te is eszed ezért a Ruby-t, akkor folytasd a jó szokást! Vagy kezdd el most :)

Ti mondtátok :)

A gyerekek szeretik, alig betegek, hamar túljutnak mindenen. Egyszerű, minden nap az asztalra kerül és egy kis kanálnyi finomság valódi segítség oviban, suliban és munkahelyen.

Sz. Júlia 35 éves

251663036_4754103537979283_1336580222444528086_n.jpg

Marian : :   azaz Pestiné Paics Marianna

Családanya, íjász és természetesen flavonos :)

Mindegy, hogy nagyváros közepén élünk-e vagy vidéken... a modern világ gyermekeiként csaknem biztos, hogy minőségi hiányt szenved táplálkozásunk. Ételeinkből rendszeresen vagy időszakosan, de hiányoznak a jó egészséget megőrző, és súlyos betegség nélkül töltött időskort biztosító, értékes növényi anyagokban gazdag táplálékok. A modernkori civilizáció előnyei mellett sajnos hátrányai is jelen vannak életünkben.

Miért ne csökkentenénk a hátrányokból adódó szenvedést, lekötöttséget, ha van rá eszközünk. Mert van egy eszközünk, ami egészen egyszerű.. egészen természetes... egészen flavon :)

Jó egészségben teljes életet élni azokkal, akiket szeretünk és így élni meg az öregkort is: ez mindannyiunk vágya. Azon vagyok, hogy ennek egyik eszköze a flavon a te családod asztalára is odakerüljön. Mindig a legjobb megoldást keresem... és végre megtaláltam ezek egyikét a magam, családom, barátaim és csapatom számára. Életünk alakításának egyik remek eszközét vettük kezünkbe a flavonnal együtt.

Flavon és az Alba Team

... azaz több síkon is zajlik az élet, és szép az egyszerű bonyolultsága...

IMG_20190520_094440_556_edited.jpg

Személyes biztonság

A flavon, magyar családi vállalkozással stabilabbá tehettük magunk és gyermekeink jövőjét, hozzájárulhattunk életminőségünk javulásához az egészség és az egzisztencia terén. Válságálló megoldásnak bizonyult - ezért semmiképp sem szeretnénk, hogy kimaradj belőle, csak mert nem tudod, hogyan működik. Nem tudod, neked mit nyújthat? Fontosnak tartod a tájékozódást?

: :

Keress meg, kérdezz rá :)

IMG_20200712_223550_268_edited.jpg

Csapatban az erő

Együtt minden könnyebb. Amikor van előtted kitaposott ösvény és nem egy vadismeretlen világ fogad, hanem segítő társak, akkor az új is hamar ismerős lesz. A megosztott tapasztalatok, a kiforrott üzleti terv és elképzeléseid támogatása olyan erőt biztosít, ami lehetővé teszi, hogy hatékonyan érd el céljaidat, megőrizd kapcsolataid épségét és kibontakoztathasd életedben mindazt, amit szeretnél.

: :

Csatlakozz és gyere velünk te is!

IMG_20200913_075506_724_edited.jpg

Kihívások leküzdése

Kihívás? Mindannyian ismerjük ezt a szót - és azt a hol izgalmas, hol nyomasztó tartalmat, amit az élet kínál benne. Vállalkozás vezetése ebben a bizonytalan gazdasági környezetben, önmagunk, családunk és szeretteink iránti aggódás, főnökünknek való megfelelés a munkahelyen, a sport építő és megterhelő ereje, töréspontjaink. Valami biztos, valami kiszámítható kell az egészségnek és a pénztárcánknak is.

: :

Tudd meg, mi a flavon, kérdezz :)

Flavon

... és a hogyan

IMG_20220824_131218_edited_edited_edited.jpg

Hozzájutni

hagyományos módon,

azaz bolti, fogyasztói áron tudsz vagy a jelentős kedvezményt biztosító klubtagsági áron.
A klubtagság előnyös,

mert a "családi kiszerelés" vagy a "folyamatos egészség" kartonodhoz már az első rendelésednél is közel 20%-os alapkedvezményt kapsz.

 

A napi egy kilónyi zöldség, gyümölcs, omega 3/6 növényi olaj teljes hatóanyagtartalma

kb. napi 290-760 Ft

fogyasztói áron: 350-920 Ft.


A flavon átvehető személyesen vagy futárszolgálat szállítja hozzád
Európában és az USÁ-ban.

... és a média

IMG_20200308_202057_368_edited.jpg

Ha a neten szeretnél körülnézni,

van rá mód bőven :)

PROSPEKTUS letöltése 

Flavonlife Facebook-oldal
Egy Z-generációs szemével :) 
A FLAVONnal készült francia cikk magyar fordítása


Két interjú egy magyar

skót felföldi játékossal: 
> 1 Úton 
> 2 Hétköznapi nehézségek

 

. : Közösségi és weboldalak : .


INSTAgram - flavonlife  
Site en français
English website 
INSTA-képtár

Keresd a #flavonlife hashtag-et! :)

Kérj tájékoztatást nyilvános rendezvényeinkről.

... és a honlap készítője

IMG_20210217_095425_edited_edited_edited.jpg

A honlapot készítette,

csapatunk tagja:

Pesti Ráhel

Talán neked is jól jönne, hogy

ne honlapod készítésével menjen az időd, energiád és ráadásul majd tartalmakat is szeretnél szerkeszteni benne? 


A honlap szerkesztőjét keresd itt: #paintymind
Vagy emailen:

pesti.rahel@gmail.com

: :

Otthon vagyunk a világban.

Egy csapat munkálkodik

a közös célon!


Hozz döntést még ma: tervezd velünk egészségedet és jövődet!

IMG_20210911_155242_edited.jpg

Kapcsolat

Email

Telefon

+36 (70) 942 9470

  • Facebook
  • Instagram

Online média

#flavonlife

43160_edited.jpg
Itt megrendelheted kartonodat 20% kedvezménnyel
Kód: M-443120

bottom of page